İstanbul Sosyal Etkileşim Kampı

Kamp Yeri: İstanbul-Şile / Ağva

Tarih: 30 Haziran/1 Temmuz 2018 (2 Gün)

Evet arkadaşlar

Akdeniz Gençlik Derneği olarak yepyeni ve kocaman bir kamp etkinliği ile tekrardan karşınızdayız.

Agder Ailesi ile tanışıp erasmus + projeleri hakkında bilgi alıp diğer yurtdışı fırsatları hakkında bilgi almak istiyorsanız sizi de etkinliğimize bekliyoruz.

Bu sefer kampımızı İstanbul/Ağva’de yapıyoruz.

3000 mt uzunluğundaki kumsalı, kum plajı ve 100 karavan-çadır kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük kamp alanlarından biri olan Ağva Green Parktayız.

Ya benim tarihler uymuyor, vizem var, sınavım var, okulum var, işim var deme çok eğleneceğiz kaçırma bu eğlenceyi 

Cumartesi saat 8:45’te Üsküdar Marmaray çıkışında buluşulup topluca kamp alanına hareket edeceğiz. Pazar akşam dönülecek.

* Konaklamayı çadırlarla yapacağız. Çadır Mat, Tulum yeterlidir. ( Çadırı olmayan arkadaşlarımız olan arkadaşlarımızın yanında kalabilirler çadır konusunda sıkıntı yaşarsak kamp alanından çadır temin etme imkanımız var. ) Ayrıca bulunduğumuz yerde bungalov evler mevcuttur. (Sizin için bir seçenek daha yarattık)

* Kamp boyunca sürpriz workshop, doğa yürüyüşleri, seminerler, çeşitli oyun ve aktiviteler ile etkinliğimiz dolu dolu geçecek. Etkinlik programı sadece seçilen arkadaşlarımız ile paylaşılacaktır.

YANINIZA ALMANIZ GEREKENLER

1. Şort, bikini, mayo, terlik
  2. Mat, tulum, çadır… vb. (ya benim yok diyorsan, benim var paylaşacağım, gel sen)
  3. Geceleri soğuk olabilir. Tedarikli geliniz

ÖNEMLİ NOTLAR

* Kampımıza türkiye’nin heryerinden katılım olacaktır.Bulunduğunuz ilden gelecek kişilere ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

* Kamp alanına ulaşım vb… bilgileri seçilen arkadaşların mail adresine atacağız.

* Daha önce yaşadığımız sorunu tekrarlanmaması adına eğer isminiz katılımcı listesinde yoksa alana kesinlikle alınmayacaksınız. KAMP ALANI GİRİŞİNDE İSİM LİSTELERİ KONTROL EDILECEKTİR..

* Çöpleriniz için lütfen büyük boy birer çöp poşeti getiriniz. Son gün teker teker kontrol edeceğim çöp bırakan arkadaşlara kamplarımızda portakal suyu ısmarlatmak adetimizdir.

* Lütfen kamp esnasında bizi de projelerinize alın diye darlamayın sizi tanıştığımız ve faaliyetimize daha önce katıldığınız için başvuru esnasında öncelik vereceğiz.

*Kampı yapacağımız alan  Ağva Green Park Camping’dir. http://www.agvagreenparkcamping.com dan detaylı inceleyebilirsiniz.

Hepimiz çeşitli kamplarda projelerde tanıştık. ‘Tek gelsem sıkılırım” “Kimseyi tanımıyorum” düşüncelerinizi atın kafanızdan biz daha da büyük aile olacağız. ÇIKIN ÇIKIN GELİN…

Kampı yapacağımız tesis ücretlidir. Günlük kişi başı 30 tl olacaktır.Ücretli bi tesis seçmemizdeki neden duş, tuvalet, elektrik vs gibi imkanlara sahip olmasıdır.Doğa kampı olsada çokta  konfor alanınızdan çıkarmamaya çalışıyoruz.

Kamp ücretine dahil olanlar:

Çadıryeri: Duş, Tuvalet, Elektirik, Otopark, Wİ-Fİ

Etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki formu doldurmaları yeterlidir olumlu yada olumsuz geri dönüşler yapacağız ayrıca sormak istediğiniz bir soru olursa 0539 916 31 24 veya 0506 889 6727 nolu telefonlardan, whatsapp aracılığı ile  ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBQLPuIuG1QEajFq75Iygf0_lgra667eSkCqK12af3aeAIwQ/viewform?usp=pp_url

Akdeniz Gençlik Derneği AGDER  Kar Amacı Gütmeyen bir organizasyondur. Akdeniz Gençlik Derneği (AGDER) 2017 yılında gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, eğitim, sağlık ve spor alanlarında çalışmalar yürütmek, gençlik politikalarının iyileştirilmesinde katkıda bulunmak, gençlik arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak girişimcilik ruhlarını teşvik etmek ve uluslararası gençlik projeleri yürütmek için kurulan bağımsız ve uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.

Neredeyiz ?

Derneğimizin merkezi Antalya’nın Alanya ilçesinde başta Antalya olmak üzere İzmir, İstanbul, Ankara, Mersin, Konya  gibi Türkiye’nin 16 farklı şehirlerinde temsilciliklerimiz bulunmaktadır ve Türkiye’nin hemen hemen bütün şehirlerinde aktif olarak çalışan 189 gönüllümüz bulunmaktadır.

Etkinlik Görevlileri:

Akdeniz Gençlik Derneği İletişim Numarası:

Etkinlik Sorumluları:

Ali KONAK