Kuşadası Sosyal Etkileşim Kampı

Kuşadası Sosyal Etkileşim Kampı

Kamp Yeri: Kuşadası Milli Parkı
Tarih: 16-17 Haziran 2018
Kontejan 25 kişi ile sınırlıdır.

Evet arkadaşlar
Akdeniz Gençlik Derneği olarak yepyeni ve kocaman bir kamp etkinliği ile tekrardan karşınızdayız.

Bu sefer kampımızı Ege’nin incisi Kuşadası’da yapıyoruz.
Türkiye’nin sayılı yerlerinden biri olan Kuşadası Millipark’ın hemen yanı başında, Zeus Mağarasına 2 dk’lık yürüyüş mesafesinde yeşil ile mavinin bir arada olduğu bir yerdeyiz.

Ya benim tarihler uymuyor, vizem var, sınavım var, okulum var, işim var deme çok eğlenicez kaçırma bu eğlenceyi 
Kampımız cumartesi saat 12.00 başlayıp pazar günü 17.00’da bitecektir.

* Konaklamayı çadırlarla yapacağız. Çadır Mat, Tulum yeterlidir. ( Çadırı olmayanlara çadır temin edilecektir. ) Ayrıca bulunduğumuz yerde bungalov evler mevcutdur. (Sizin için bir seçenek daha yarattık)

* Kamp boyunca sürpriz workshop,doğa yürüyüşleri,seminerler,çeşitli oyun ve aktiviteler ile etkinliğimiz dolu dolu geçecek.Etkinlik programı sadece seçilen arkadaşlarımız ile paylaşılacaktır. Ayrıca kamp alanımız ve çevresi trekking için Ege’nin en zengin bölgesidir.

***Agder Ailesi ile tanışıp erasmus + projeleri hakkında bilgi alıp diğer yurtdışı firsatlari hakkında bilgi almak istiyorsanız sizi de etkinliğimize bekliyoruz.

YANINIZA ALMANIZ GEREKENLER
1. Şort, bikini, mayo, terlik
2. Mat, tulum, çadır… vb. (ya benim yok diyorsan, benim var paylaşacağım, gel sen)
3. Geceleri soğuk olabilir. Tedarikli geliniz

ÖNEMLİ NOTLAR

* Kamp alanına ulaşım vb… bilgileri seçilen arkadaşların mail adresine atacağız.

* Daha önce yaşadığımız sorunu tekrarlanmaması adına eğer isminiz katılımcı listesinde yoksa alana kesinlikle alınmayacaksınız. KAMP ALANI GİRİŞİNDE İSİM LİSTELERİ KONTROL EDILECEKTİR..

* Çöpleriniz için lütfen büyük boy birer çöp poşeti getiriniz. Son gün teker teker kontrol edeceğim çöp bırakan arkadaşlara kamplarımızda portakal suyu ısmarlatmak adetimizdir.

* Lütfen kamp esnasında bizi de projelerinize alın diye darlamayın sizi tanıştığımız ve faaliyetimize daha önce katıldığınız için başvuru esnasında öncelik vereceğiz.

*Kampı yapacağımız alan Lazoğlu Bungalov Camping’dir. http://www.lazoglubungalov.com dan detaylı inceleyebilirsiniz.

Hepimiz çeşitli etkinliklerde projelerde tanıştık. ‘Tek gelsem sıkılırım” “Kimseyi tanımıyorum” düşüncelerinizi atın kafanızdan biz daha da büyük aile olacağız. ÇIKIN ÇIKIN GELİN…

Kampı yapacağımız tesis ücretlidir. Günlük kişi başı 30 tl olacaktır.Ücretli bi tesis seçmemiz’deki neden duş,tuvalet,elektirik vs gibi imkanlara sahip olmasıdır.Doğa kampı olsa’da çokta konfor alanınız’dan çıkarmamaya çalışıyoruz.

Kamp ücretine dahil olanlar:
Çadıryeri: Duş, Tuvalet, Elektirik, Şezlong, Otopark

Etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlarımız aşağıdaki formu doldurmaları yeterlidir olumlu yada olumsuz geri dönüşler yapacağız ayrıca sormak istediğiniz bir soru olursa 0506 594 79 04 nolu telefondan, watsap aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu: https://goo.gl/forms/bchKUNacG1NOnchd2

Akdeniz Gençlik Derneği AGDER Kar Amacı Gütmeyen bir organizasyondur. Akdeniz Gençlik Derneği (AGDER) 2017 yılında gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak,eğitim, sağlık ve spor alanlarında çalışmalar yürütmek, gençlik politikalarının iyileştirilmesinde katkıda bulunmak, gençlik arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak,kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak girişimcilik ruhlarını teşvik etmek ve uluslararası gençlik projeleri yürütmek için kurulan bağımsız ve uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.

Neredeyiz ?
Derneğimizin merkezi Antalya’nın Alanya ilçesinde başta Antalya olmak üzere İzmir,İstanbul,Ankara,Mersin,Konya gibi türkiye’nin 16 farklı şehirlerinde temsilciliklerimiz bulunmaktadır ve türkiye’nin hemen hemen bütün şehirlerinde aktif olarak çalışan 189 gönüllümüz bulunmaktadır.

Etkinlik Görevlileri:
Ozan USLU

İstanbul Sosyal Etkileşim Kampı

İstanbul Sosyal Etkileşim Kampı Kamp Yeri: İstanbul-Şile / Ağva Tarih:...